White Medusa

Blog.

Το Ταξίδι για το πως σχεδιάσαμε το λογότυπο για το Sub-Brand του Nonna-Rosa

1


To Nonna-Rosa είναι από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια στη Λάρισσα και τη
βόρεια Ελλάδα και ξεχωρίζει για τη μοναδική του ταυτότητα...

nonna rosa


Το ζυμαρικό αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα του brand λόγω της στενής συσχέτισής του με την Ιταλική κουζίνα, η οποία αποτελεί έναν πολιτισμικό θησαυρό παγκοσμίως. Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο αυτόν διακρίνεται για την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων της, αλλά και για την εξαιρετική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες της.

Το ζυμαρικό, εκτός από τη γευστική του αξία, συμβολίζει την παράδοση, την ποιότητα και την ευκολία στην παρασκευή γευμάτων. Με την πάροδο του χρόνου, έχει καταντήσει ένα είδος καμβά, πάνω στον οποίο οι σεφ και οι ερασιτέχνες μάγειρες δημιουργούν από απλά και γρήγορα γεύματα μέχρι και εκλεπτυσμένες γαστρονομικές δημιουργίες.

3 1


Το όνομα "Deliverosa" αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή που συνδυάζει το
"Deliver" με το κύριο brand σας, το "Nonna Rosa".

Ας αναλύσουμε λίγο περισσότερο:

Το συναισθηματικό και εμπορικό αντίκτυπο του ονόματος: Deliver (Παράδοση): Το "Deliver" υποδηλώνει την παράδοση και την άμεση παράδοση των προϊόντων σας στους πελάτες σας. Είναι μια λέξη που συνδέεται άμεσα με την ιδέα της ανέλκυσης και της βολικότητας.

Rosa (Ρόζα): Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το "Rosa" αντιπροσωπεύει τη ζεστασιά, την παράδοση και την οικογένεια, όπως τις συνδέει η γιαγιά (Nonna) στο προηγούμενο όνομα "Nonna Rosa".

Με τον συνδυασμό των δύο λέξεων σε "Deliverosa", δημιουργείται ένα εντυπωσιακό λογοπαίγνιο που συνδυάζει την έννοια της άμεσης παράδοσης με τη θερμότητα και την παράδοση της ιταλικής κουζίνας. Αυτό το όνομα μπορεί να αναδείξει τη δέσμευσή σας για την παροχή υψηλής ποιότητας γευστικών εμπειριών στους πελάτες σας με έναν εντυπωσιακό και εύκολα αναγνωρίσιμο τρόπο. Το "Deliverosa" δηλώνει πως η αυθεντική ιταλική γεύση είναι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά και έτοιμη να παραδοθεί στην πόρτα τους.

4 2


Η επιλογή της Βέσπας ως κύριου συμβόλου για τη διανομή φαγητού και ιταλική κουζίνα είναι ένας εξαιρετικά ευφυής και ενδεδειγμένος τρόπος να αναδειχθεί η ιταλική κουλτούρα και η εμπειρία φαγητού που προσφέρει το brand σας.

Ας εξετάσουμε λίγο περισσότερο τη σημασία και τα μηνύματα που μεταφέρει η εικόνα της Βέσπας:

Ιταλικότητα και Παράδοση: Η Βέσπα είναι ένα από τα πιο διακριτικά σύμβολα της ιταλικής κουλτούρας και παράδοσης. Με την εμφάνιση της, αμέσως φέρνει στο νου τις εικόνες των ιταλικών δρόμων, των στενών και των γραφικών πόλεων.

Κινητικότητα και Ευελιξία: Η Βέσπα αντιπροσωπεύει την κινητικότητα και την ευελιξία, καθώς είναι ένα μέσο μεταφοράς που μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα σε στενούς δρόμους και περιοχές με πυκνή κυκλοφορία.

Συναισθηματική Σύνδεση: Πολλοί άνθρωποι συνδέουν τη Βέσπα με αξέχαστες στιγμές των διακοπών τους στην Ιταλία, με την αίσθηση της ελευθερίας και της εξερεύνησης.

Με τη Βέσπα ως κεντρικό σύμβολο, το brand σας μεταδίδει ένα μήνυμα ταυτότητας και αυθεντικότητας. Αντιπροσωπεύει την παράδοση, τη φιλοξενία και την αυθεντική ιταλική εμπειρία φαγητού που μεταφέρει το brand σας. Επιπλέον, η Βέσπα φέρνει μια αίσθηση περιπέτειας και νοσταλγίας που μπορεί να ενισχύσει τη σχέση των πελατών σας με το brand και να δημιουργήσει μια συναισθηματική σύνδεση μαζί του.

5


Αρχίσαμε να σμιλεύουμε το σύμβολο εμπνευσμένοι απο το στοιχείο του ζυμαρικού απο το κύριο Brand Nonna Rosa

Το σύμβολο του brand μας απεικονίζει μια διακριτική και κομψή φιγούρα, εμπνευσμένη από το ίδιο το ζυμαρικό που αποτελεί την καρδιά της ιταλικής κουζίνας. Με μια διακριτική αφαιρετική προσέγγιση, το σχήμα παραπέμπει στην αρχιτεκτονική του ιταλικού ζυμαρικού, με καθαρές γραμμές που αναδεικνύουν την απλή και αυθεντική ομορφιά του.

6


Το αποτέλεσμα βγήκε μοναδικό!

8
nonna rosa
To Nonna-Rosa είναι από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια στη Λάρισσα και τη βόρεια Ελλάδα και ξεχωρίζει για τη μοναδική του ταυτότητα. To Nonna-Rosa είναι από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια στη Λάρισσα και τη βόρεια Ελλάδα και ξεχωρίζει για τη μοναδική του ταυτότητα.To Nonna-Rosa είναι από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια στη Λάρισσα και τη βόρεια Ελλάδα και ξεχωρίζει για τη μοναδική του ταυτότητα.To Nonna-Rosa είναι από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια στη Λάρισσα και τη βόρεια Ελλάδα και ξεχωρίζει για τη μοναδική του ταυτότητα.To Nonna-Rosa είναι από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια στη Λάρισσα και τη βόρεια Ελλάδα και ξεχωρίζει για τη μοναδική του ταυτότητα.To Nonna-Rosa είναι από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια στη Λάρισσα και τη βόρεια Ελλάδα και ξεχωρίζει για τη μοναδική του ταυτότητα.To Nonna-Rosa είναι από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια στη Λάρισσα και τη βόρεια Ελλάδα και ξεχωρίζει για τη μοναδική του ταυτότητα.To Nonna-Rosa είναι από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια στη Λάρισσα και τη βόρεια Ελλάδα και ξεχωρίζει για τη μοναδική του ταυτότητα.